top of page
_MG_8615-kopi.JPG

Kropsterapi

I kropsterapien tager vi udgangspunkt i det faktum at krop og sind hænger sammen. I vores klassiske sundhedssystem bliver disse to størrelser ofte delt op, når det kommer til behandling, hvilket kan gøre behandlingen mangelfuld. I kropsterapien ser vi på det hele menneske, og hjælper kroppen til at støtte sig selv og genskabe balance. Kroppen er klog og kan rigtig meget selv!

 

Nogen gange kan det være vores tanker, følelser og tidligere oplevelser, som er årsag til en ubalance i kroppen. Langt hen ad vejen er årsagen til vores smerter og ubehag et overstimuleret nervesystem - OG at mange ikke forstår, hvad kroppen prøver at kommunikere.

Meget af mit arbejde består af at lære mennesker at slappe af, at forstå kroppens signaler samt lære hvordan man tager sig af sig selv.

Jeg tilbyder 60 min og 90 min behandlinger i min klinik på Schleppegrellsgade ved Søerne på Nørrebro.

Se priser længere nede.

PB155902-2.jpg
godt.jpg

Hvad er kropsterapi ?

Kropsterapi er ved at være et ret udbredt begreb, som både bruges om meget intens og konfronterende kropsarbejde, og til det helt blide og mere energetiske metoder.

Fælles for kropsarbejdet er, at man tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop, psyke og sjæl. Altså, at vi er et helt menneske, hvor kroppen og psyken ikke er to parallel samfund - men to systemer, der arbejder tæt sammen og påvirker hinanden. Er vi fx i et usundt arbejdsmiljø eller parforhold, så kan vi føle vi er på overarbejde mentalt, men kroppen og nervesystemet også på kæmpe overarbejde. Vi kan kalde det en psykisk udfordring, som så munder ud i et hold i rykken eller smerter i nakken. Et andet meget almindeligt eksempel er, i perioder hvor man er stresset, reagerer kroppen med hovedpine eller forstoppelse. Der sker simpelthen for meget til at kroppen kan processere det hele.
SÅ: det handler om at se og forstå hele mennesket og miljøet omkring.

Hos Totum, hvor jeg blev uddannet, består kropsterapi af pulserende massage, akupressur/meridianlære, zonepunkter, fokus på åndedrættet og samtale. Udover det vil jeg sige, at intuition også er en stor del af behandlingen, både som behandler og klient.

PB155928.JPG

Priser

Kropsterapi 60 min                                 725 kr.

Kropsterapi 90 min                                 950 kr.

For studerende/ledig/o.lign. 60 min         550 kr.

5 x kropsterapi á 60 min                       3125 kr.

Hvordan forløber en behandling?

Alle behandlinger kan se meget forskellige ud, men som udgangspunkt forløber en session hos mig således:
 

Vi starter med at sidde og tale sammen om dine behov, forventninger og ønsker til behandlingen. Herefter går vi videre til briksen, hvor selve massagen og berøringen foregår. Her kan du ligge i undertøj, eller det tøj, som du føler dig komfortabel i, med et tæppe omkring dig. Her kan der stadig være samtale efter behov.
Jeg fortæller når sessionen er ved at være slut, så der er tid til at runde af sammen og evt. udveksle et par ord om din oplevelse. Nogen gange er der brug for at dele og andre gange er der ikke så mange ord.

Efter behandlingen (og undervejs) kan det være du mærker forskellige sansninger i kroppen, som fx sitren/snorren, lethed, ro, træthed, varme, fryse, hovedpine, tårer, svimmelhed og glæde.

Jeg anbefaler at du ikke laver planer efter din første behandling, for at se hvordan din krop reagerer. Nogen mærker ingenting og andre mærker meget.

_MG_8623.jpg
Louise_Wilma_logo_white_.png
bottom of page