top of page
IMG_8405.JPG
Louise_Wilma_logo_white_.png

Om Louise Wilma

Jeg hedder Louise Wilma, og jeg er uddannet kropsterapeut, yogalærer og sexolog. Det er jeg, fordi jeg elsker at dykke ned i hvor fantastisk kroppen er - hvad den kan, hvad vi kan sanse igennem den og hvordan vi kan heale psyken gennem kroppen (og omvendt). Jeg har selv mærket dette på egen krop, og det vil jeg gerne give videre til dig. 


Jeg tilbyder 1:1 sessioner i kropsterapi, som jeg har gjort siden 2019, samt yogaundervisning siden 2017.

PO4A6362.jpg
IMG_8436.JPG

Min baggrund

Angst og et stresset nervesystem har fyldt meget i mit liv. Op gennem mine teenageår og videre ind i voksenlivet var angstanfald en stor del af mit liv. Jeg har oplevet, at min krop har kollapset flere gange, uden jeg forstod hvorfor.

 

I dag ved jeg, der var en naturlig forklaring, men at jeg blot ikke forstod min krops signaler den gang, og derfor kom til at overbelaste mit nervesystem voldsomt. Jeg var i den forbindelse igennem flere forløb hos forskellige terapeuter og behandlere, og i 5 af årene tog jeg antidepressiv medicin.

 

Intet af det hjalp mig "helt i bund" med min udfordring. Først da jeg mødte yogaen, begyndte der for alvor at ske forandringer i mit sind og min krop, hvilket åbnede mine øjne for den "alternative verden". Jeg fik en forståelse for, hvad det ville sige at være særlig sensitiv, og hvordan jeg med den viden kan tage hånd om mig selv.

Jeg havde i mange år syntes, at "jeg burde kunne klare mere" end hvad jeg egentlig kunne, hvilket resulterede i, at jeg kørte mig selv over psykisk. Gennem yogaen, kropsterapien og flere andre kropslige praksisser, jeg har mødt de sidste 10 år, har jeg lært, at mærke mig selv og min krop på ny. Og forstå hvad den prøver at fortælle mig, så jeg kan tage bedst mulig hånd om mig selv. Al denne viden vil jeg gerne dele ud af igennem kropsterapeutiske behandlinger og undervisning.

Uddannelser

 2017: Yogalærer Hatha/Vinyasa, Ashiyana Goa, Indien.

 2018: Kursus i Terapeutisk Yoga

 2019: Sexolog, Joan Ørting

 2020: Kropsterapeut, Totum

 2020: Kropsterapeut Efteruddannelse, Totum

 2022: Anatomi & Fysiologi, Karsten Munk

2022: Sygdomslære & Patalogi, Karsten Munk

Jeg deltager løbende i workshops og kurser indenfor kropsterapi, yoga, conscious dance, tantra, mindful fighting og seksualitet.

IMG_3358_edited 1 (1).jpg
bottom of page